Mlečna, bela, crna, lešnik, narandža i cimet, pistaći sa Sicilije, bez  glutena, ljuta paričica iz  Kalabrije, kokos –   ovo su samo  neki od ukusa jedinstvene italijanske  Eraclea tople čokolade.  Pojedinačna pakovanja iz naše ponude  omogućavaju da birate omiljene ukuse,  okupite svoje najbliže i priredite pravi užitak!

Priprema je brza i jednostavna, bilo kod kuće ili u kafiću.

Savršena da se ugrejete..Eraclea

Način pripreme:

Sadržaj kesice sipati u posudu za kuvanje. Dodati 125-150 ml mleka (jedna šolja) i dobro promešati dok masa ne postane homogena. Kuvati na laganoj vatri uz neprestano mešanje, do željene gustine. Za pripremu gušćeg napitka produžiti vreme kuvanja, a za ređi dodati mleko po ukusu. Sipati u šolju i poslužiti toplu Eraclea čokoladu.

Način pripreme u mikrotalasnoj peći:

U velikoj šolji rastopite sadržaj jedne kesice u 125-150 ml mleka i kuvajte 1 minut i 40 sekundi na 750 W. Proverite gustinu i po potrebi kuvajte još 10-15 sekundi. Ukoliko pripremate više šolja potrebno je produžiti vreme kuvanja, sve dok ne dobijete željenu gustinu.