Mlečna, bela, crna, lešnik, narandža i cimet, pistaći sa Sicilije, bez glutena, ljuta paričica iz Kalabrije, kokos – ovo su samo neki od ukusa jedinstvene italijanske Eraclea tople čokolade. Pojedinačna pakovanja iz naše ponude omogućavaju da birate omiljene ukuse, okupite svoje najbliže i priredite pravi užitak!
Priprema je brza i jednostavna, bilo kod kuće ili u kafiću.
Način pripreme:
Sadržaj kesice sipati u posudu za kuvanje. Dodati 125-150 ml mleka (jedna šolja) i dobro promešati dok masa ne postane homogena. Kuvati na laganoj vatri uz neprestano mešanje, do željene gustine. Za pripremu gušćeg napitka produžiti vreme kuvanja, a za ređi dodati mleko po ukusu. Sipati u šolju i poslužiti toplu Eraclea čokoladu.
Način pripreme u mikrotalasnoj peći:
U velikoj šolji rastopite sadržaj jedne kesice u 125-150 ml mleka i kuvajte 1 minut i 40 sekundi na 750 W. Proverite gustinu i po potrebi kuvajte još 10-15 sekundi. Ukoliko pripremate više šolja potrebno je produžiti vreme kuvanja, sve dok ne dobijete željenu gustinu.
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.