BRITA FILTERI

ZAŠTO JE DOBRO FILTRIRATI VODU ZA PIĆE?

Osvežavajući i poboljšani ukus filtrirane vode, rezultira većim osećajem zadovoljstva nakon pijenja. U vodi iz slavine dominira ukus i miris hlora, dok destilovana voda uklanja većinu minerala pa je zbog toga bez ikakvog ukusa.
Filtrirana voda uklanja zagađivače, ali ostavlja minerale zbog kojih voda ima dobar ukus.

Filtrirana voda je znatno jeftinija od kupovine flaširane vode. Voda sa slavine je nekoliko stotina puta jeftinija od flaširane vode, dok 90% troškova flaširane vode odlazi na proizvodnju plastičnih flaša.

“Britina” računica – 10 rsd / 1l filtrirane vode ili 984 rsd mesečno za 100l Brita filtrirane vode

Britini filteri za pečišćavanje vode su mali i moćni, zahvaljujući membrani od šupljih vlakana, granulisanom prirodnom aktivnom uglju i jonoizmenjivačima.
Brita Maxtra Plus i Brita Micro Disc filteri pouzdano štite vodu od kalcifikacije, smanjuju prisustvo hlora i drugih štetnih materija, a redukuju prisustvo metala poput bakra i olova, istovremeno čuvajući minerale u vodi. Napredna tehnologije filtracije sistema ON TAP za slavine, dodatno uklanja bakterije, što ga čini jedinstvenim na našem tržištu. Voda kojoj verujemo uz Brita sistem za filtriranje vode!

Voda pokreće energiju! Pijenje čiste vode nas samo po sebi “tera” da je unosimo u organizam u većim količinama nego inače. Na taj način, povećavamo nivo energije i pomažemo svom imunološkom sistemu. Osećaj umora se smanjuje, dok nam se funkcije mentalnog zdravlja(koncentracija) i fizičke performanse tela poboljšavaju. Svi znamo kako izgleda hidrirana koža i kolika je uloga vode u dopremanju hranjljivih materija mišićima, detoksikaciji organizma, poboljšanju varenja (sprečavanju opstipacije), gubitku težine..Koliko dnevno vode popijete i da li je to optimalna količina za vaše potrebe?

Kupovina flaširane vode nije ekološka. Voda u plastičnim jednokratnim flašama je izvor zagađenja – jednoj flaši potrebno je više od 300 godina da se razgradi! Većina flaširane vode je zapravo samo voda iz slavine. Uz to, za samu proizvodnju jednokratne plastične flaše treba tri puta više vode nego što je potrebno za punjenje boce.
Filtriranjem vode iz slavine kod kuće ili na poslu, znatno se smanjuje količina plastičnog otpada.

KOJE SU PREDNOSTI BRITA FILTRIRANE VODE?

DA LI JE SASTAV BRITA FILTERA BEZBEDAN?

DA LI SU BRITA PROIZVODI BPA FREE ?

KAKO DA PRIPREMIM BRITA FILTER ZA UPOTREBU?

KADA SE OTVORI IZ ORIGINALNOG PAKOVANJA, UNUTRAŠNJOST FILTERA JE VLAŽNA. ŠTA URADITI?

U FILTRIRANOJ VODI SE VIDE CRNE ČESTICE. O ČEMU SE RADI?

KOLIKO DUGO SE MOŽE KORISTITI JEDAN MAXTRA+ FILTER?

ŠTA SE DEŠAVA KADA SE FILTER u0022POTROŠIu0022? DA LI NEČISTOĆE MOGU u0022ISCURETIu0022 NAZAD U VODU?

DA LI BRITA FILTERI UKLANJAJU FLUOR?

DA LI BRITA FILTERI IMAJU ROK UPOTREBE?

KAKO ČUVATI BRITA PROIZVODE ?

DA LI MOGU DA PIJEM FILTRIRANU VODU UKOLIKO MI JE ZABRANJENO DA UNOSIM KALIJUM U ORGANIZAM?

ŠTA JE TVRDOĆA VODE I ZAŠTO JE TREBA SMANJITI?