Istovremeno smiruju  i podižu energiju,  delikatni, sofisticirani, elegantni, poreklom iz najboljih regiona za uzgoj, od  prvoklasnih cvetova, jednom rečju –  ALTHAUS čajevi. Uz pomoć stručnjaka iz celog sveta,  proizvedeni su  u Nemačkoj kombinujući tradicionalne načine branja i sušenja bilja sa  savremenim proizvodnim metodama.

Crni, beli, zeleni, biljni,voćni…Ipak, zašto se baš za Althaus čajeve kaže da su  čajevi  sa karakterom za ljude sa karkterom? Pre svega zbog delikatnog mešanja  inovativnih sorti.  Pored ‘klasika’ Althaus nudi desetine uzbudljivih  potpuno novih  ukusa. Ima svega – lekovitog afričkog voća i bilja, slatkih pomorandži, đumbira, cimeta, hibiskusa,  badema, mente..  U kombinaciji sa začinskim biljem posebno mesto pripada  i najprestižnijim vrhunskim čajevima sa  indijskih plantaža u regiji Darjeeling, podno Himalaja,  sa izuzetnim svojstvima po zdravlje i tako sve do  čajnih polja Kine, Cejlona i Japana, područja gde je čaj nezamenljivo  piće, a njegovo ispijanje prava ‘ceremonija’.

U ovim  hladnim danima, kao ‘prvu pomoć’ preporučujemo Almond pie, čaj sa ukusom pečenih   jabuka ili  Althaus klasik bavarsku nanu,  kamilicu, francusku ružu.. Ako Vam je  ipak, potrebna dodatna energija za početak radne nedelje probajte Imperial Earl Gray,  aromatičnu  mešavinu  cejlonskih i kineskih čajeva.

Moderno upakovani, u vidu filter kesica ili u rinfuz pakovanju od 65-250g, vaše je samo da odaberite svoju ’čajnu kompoziciju’ i uživate!