Ketering kafe i aparata za sve vrste proslava

Iznajmljujemo vrhunske aparate i kafu za koji god dogadjaj da vam je potrebno.
Obogatite vase dogadjaje, proslave i zabave kvalitetnom kafom i dozivite ukus pravog italijanskog espresa!
Posaljite nam upit putem mejla office@coffeecompany.rs


HORECA
Jasmine je nova profesionalna mašina za espreso kafu na kapsule. Posebno dizajniran za veliku potrošnju, odlikuje ga inovativan i zadivljujući dizajn, meke i zanosne linije: koncentracija zavodljivosti, profesionalizma i tehnologije. Opremljen mesinganim grupama izmenjivača kafe sa nezavisnim paljenjem i kotlom od nerđajućeg čelika (1/2/5 litara u zavisnosti od verzije) za proizvodnju i snabdevanje parom i toplom vodom. Ekstremna modularnost garantuje fleksibilnost, uštedu u potrošnji električne energije. Kontrole, poluge i dugmad su na dohvat ruke, laki za upravljanje i korišćenje. Jasmin je takođe dostupan sa grupama za kuvanje za duple kapsule.

 


OFFICE
Mitaca M5 espresso aparat je jednostavan za upotrebu i poseduje grejač za čaše koji se može aktivirati posebnim prekidačem. Na telu aparata nalazi se po visini podesivo rešetko postolje za šolje koje omogućava pripremu kafe u manjoj esspreso šolji, ili većoj klasičnoj šolji- takozvanoj krigli.

Aparat poseduje i sistem za automatsko programiranje isključivanja uređaja zarad uštede električne energije.

Sa velikim rezervoarom za vodu koji se nalazi na prednjoj strani aparata i povećim magacinom za otpremanje iskorišćenih kapsula, kafe aparati za kućnu upotrebu Mitaca M5 nude dugu autonomiju rada.