CoffeeCompany je uvoznik i distributer proizvodnih programa italijanskih kompanija, koje prave i distribuiraju tople napitke i espresso kafu u kapsulama. Za Coffee Company ne postoji definisana ciljna grupa, te sve proizvode možemo ponuditi kako malim i srednjim, tako i velikim preduzećima. Od početka sarađujemo sa svetskim kompanijama, liderima u proizvodnji espresso kafe najvišeg kvaliteta.

CoffeeCompany jednom rečju odlikuje jedinstvenost. Pod ovim pojmom mislimo kako na naš odnos prema svakom klijentu, tako i na samu ponudu i trudimo se da u obe sfere budemo najbolji. I ne samo to! Posebnu energiju ulažemo u postprodajne usluge i podršku za svakog klijenta.

NAŠ CILJ – Naša posvećenost, strast i znanje usmereni su u jednom pravcu, a to je da ponudimo odličnu kafu i najbolje proizvode da se ista pripremi za zahtevne kupce u kancelarijama, kompanijama ili na javnim mestima.

Potvrda registracije
Podaci za identifikaciju
Rešenje o osnivanju privrednog subjekta od strane APR-a
Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV

POSTANITE NAŠ PARTNER

Već 9 godina uspešno povezujemo interese naših vernih kupaca i dobavljača.

Ukoliko i Vi želite postati partner Coffee Company, bilo da ste kupac koji traži kvalitetne i inovativne proizvode za svoja prodajna mesta, hotele, barove ili restorane, bilo da ste proizvođač i tražite svoje mesto na srpskom tržištu, obratite nam se s punim poverenjem koje ćemo znati opravdati. Zahvaljujemo Vam se unapred i radujemo se početku poslovne saradnje s Vama!

Kontaktirajte nas na sledecoj adresi:

  • Coffee Company doo

  • dejan@coffeecompany.rs

  • +381113475310